Olaplex introductie

Tijdens deze theoriecursus krijgt u alle informatie, tips & tricks om te starten met Olaplex. De educator van Olaplex Nederland legt u de werking, toepassing en technieken van de Olaplex producten uit. Deze training is uitermate geschikt voor startende salons, u krijgt een sterke theoretische basis om direct aan de slag te gaan met het Olaplex in uw assortiment.

Alle deelnemers van de Olaplex introductie cursus ontvangen een Olaplex Home Care Travel set t.w.v €49,50.

One Day of Olaplex – Sam Sawyer

Inhoud van de training

One Day of Olaplex masterclass – Sam Sawyer

Tijdens deze dag neemt Sam Sawyer, Olaplex Specialist en Hair Colour Expert, je mee naar de wereld van Olaplex.

Sam demonstreert op een model diverse kleurtechnieken die je in combinatie met Olaplex toe kunt passen. Daarnaast vertelt zij je alle ins en outs van Olaplex en krijg je expert-level tips.

Sam gaat deze dag dieper in op diverse Olaplex behandelingen en na afloop kun jij je aansluiten bij een select gezelschap van gecertificeerde Olaplex experts. 

Let op! Voor deze cursus is een sterke technische basiskennis van Olaplex producten verreist. Na de training ontvang je een officieel Olaplex Certificaat en mag je jezelf gecertificeerd Olaplex Expert noemen.

Let op, u kunt maximaal 1 persoon per salon boeken voor deze cursus.

Voor wie?
Voor iedereen die zich bewust is dat de conditie van het haar bepalend is voor het uiteindelijke eindresultaat dat je wilt bereiken met kleur, coupe en vorm.

Welke ervaring heb je nodig?
Je werkt al minimaal 3 maanden met Olaplex in de salon.

Wat kun je ermee in de salon?
Als expert in Olaplex ben je in staat vrijwel iedere wens van de klant vorm te geven. Je creëert bewustzijn waarom je met Olaplex werkt en je leert de klant te adviseren hoe ze thuis het beste de juiste producten gebruiken.

Olaplex is not a trend, it’s a revolution

Olaplex