Training:  RESHAPE Volumize & Waves

Educator/Kapperscoach: Petra Sonneveld

Salon Spirit Coaching met visie

Wanneer: 1 Juli 2024

Start: 10.00 tot 15.00 uur

Model: JA,  tot schouderlengte ( geblondeerd haar is niet toegestaan) indien je geen model kan vinden, bestaat de mogelijkheid Hands on Dolhead aan te schaffen.

Wat neem je mee:

Puntkam, Borstel, Verdeelklemmen, Föhn met diffuser.

Hoe gaat deze dag eruit zien?

Time for a wake-up call, het woord PERMANENTEN gaan we vanaf nu NIET meer gebruiken, deze nieuwe structuur behandeling heet RESHAPE easy waves & soft. Verras je bestaande of nieuwe klanten en maak met deze nieuwe structuur behandeling gegarandeerd het verschil en MEER OMZET!

Petra leert je vanuit een goede diagnose te onderzoeken welke RESHAPE het beste past bij de haarstructuur en/of opvallende kruinen. Je weet straks exact hoe je je klant van een nieuwe RESHAPE kan voorzien en geloof het, want veel klanten hebben zin in verandering van kapsel, maar weten niet dat nu ook deze Trendy structuurbehandeling op de markt is zonder ammonia & thioglycolaten, hier ligt een nieuwe uitdaging voor jou.

HAAR met wave effect of alleen een Kruin Push-up beide is mogelijk met de nieuwe RESHAPE lijn is, beslist NIET schadelijk voor het haar, de delicate actieve bestanddelen hebben een versterkende – en herstellende werking. De Re2 technolgie is ontworpen om de stevigheid van de haarvezels te verbeteren en het haar sterk en soepel te houden.

EASY WAVES voor een golvend effect 6-8 weken houdbaarheid

SOFT voor een ondersteunend volume 3-4 maanden houdbaarheid

GA met de tijd mee en DELETE the OLD FASHIONED PERMANENT Leer en creëer de nieuwe HAIR-Push up, Relaxed Curves, Beach waves of indien gewenst langdurige volumes, er wordt gewerkt met een selecte groep. Nieuwsgierig, schrijf je direct in!

Petra Sonneveld: What makes you different, makes you beautiful

Jouw investering:  € 175 excl. btw incl. één heerlijke lunch, een HHS goodiebag en deelnamecertificaat.

Aanmelden: www.happyhairservice.nl of bij je rayonmanager.

Voorwaarden:: Annuleren van de cursus is mogelijk tot 3 weken vóór aanvang van de cursus. Voor annuleringen, om wat voor reden (bijv. ziekte) die later plaatsvinden kunnen wij door de gemaakte kosten etc. helaas GEEN restitutie verlenen.