Training:  BLONDE EXPERT LIGHTNER

Hoe word jij de ultieme BLOND EXPERT?

Educator: Hikmet Kuskal ON STAGE

Wanneer: Maandag 9 September 2024

Start: 10.00 tot 16.00  uur

Model : JA tot maximaal kleurhoogte 5 ( niet donkerder)

Wat neem je mee:

Verdeelklemmen  I  föhn & borstels

Hoe gaat deze dag eruit zien?

Hikmet Kuskal is een echte hairprofessional, vak trainer en tevens academy manager bij Indola Nederland. Hij organiseert seminars, workshops en look en learns, deze BLONDINE DAY is hij bij Happy Hairservice aanwezig speciaal voor jullie om zijn kleurkennis te delen.

De kleurvisie van Hikmet zet je DIRECT wéér op scherp, BLOND kleuren is speciaal, een vak apart, het BLOND resultaat is altijd afhankelijk van de haarconditie, de juiste menging, de inwerktijd maar ook de werkwijze van het secuur aanbrengen van het product speelt een belangrijke rol.

De hair-bond technologie voor maximale bescherming tegen haarbreuk met de coolste blond resultaten en beschermt tevens de haarstructuur tijdens verheldering en oplichtingsprocessen.

Elke BLOND kleuring is een leermoment met DE uitdaging om je kleur resulaten keer op keer nog mooier te gaan maken.

Heb jij zin in een BLONDINE-UITDAGING met Hikmet Kuskal.

Er zijn slechts 16 plaatsen beschikbaar, schrijf je dus meteen in.

Jouw investering: € 100 excl. btw, inclusief een héérlijke lunch, een HHS Goodiebag gevuld met een starterspakket twv € 99,95 waar je gelijk mee aan de slag gaat en ook nog een deelnamecertificaat. Indien je model mee luncht, betaal je een kleine toeslag van € 10 op de investeringsprijs, geef dit aan bij inschrijving.

Aanmelden: www.happyhairservice.nl of bij je rayonmanager.

Voorwaarden:: Annuleren van de cursus is mogelijk tot 3 weken vóór aanvang van de cursus. Voor annuleringen, om wat voor reden (bijv. ziekte) die later plaatsvinden kunnen wij door de gemaakte kosten etc. helaas GEEN restitutie verlenen.