Indola Academy

Sinds kort zijn de artikelen van Indola Professional exclusief verkrijgbaar bij jouw groothandel. Aansluitend hierop slaan Happy Hairservice en Indola Professional de handen ineen. Het is vanaf nu mogelijk om de speciale Indola Professional trainingen bij Happy Hairservice te volgen. Werk je niet met Indola Professional producten? Dan kun je je gewoon inschrijven voor deze trainingen!

Indola BlondeXpert & Balayage

Wil jij alles weten met betrekking tot Blondkleuringen en Balayage technieken? Hikmet Kuskal, Creative Manager Indola, neemt je deze dag mee door de wereld van Blond. Tijdens deze workshop leer je op je eigen model blondkleuring technieken toe te passen. Hierbij leer je ook omgaan met onderliggende kleurtonen, geschiedenis en kwaliteit van het haar.

Tijdens deze workshop werk je op je eigen model en met de producten van Indola Professional. De training start op 10:00 en zal duren tot 16:00. Je model dient bij aanvang van de workshop aanwezig te zijn. Voor jou en je model is er een lunch gereserveerd.

Cut, Colour & Metamorfose

Hoe creëer je de ultieme metamorfose? Tijdens deze training breng je diverse technieken samen om je klant de ultieme make-over te geven in de salon. Hikmet Kuskal, Creative Manager Indola, zal je tijdens deze workshop uit je comfortzone trekken en ga je nieuwe kleur- en kniptechnieken toepassen op je metamorfose model. Na de workshop zal Hikmet je ook voorzien van een aantal handige tips voor het fotograferen van je model zodat je mooie metamorfoses ook kunt laten zien op bijvoorbeeld je Social Media kanalen.

Tijdens deze workshop werk je op je eigen model en met producten van Indola Professional. Zorg ervoor dat je model geschikt is voor een metamorfose! De training start op 10:00 en zal duren tot 16:00. Je model dient bij aanvang van de workshop aanwezig te zijn. Voor jou en je model is er een lunch gereserveerd.