Training:  Classic Barber Cut Men’s Only

Educator: Barbier Reinier Kahle

Wanneer: Maandag 23 september 2024

Start: 10.00 tot 16.00 uur

Model : JA

Wat neem je mee:

Tondeuse groot en klein met opzetstukken I 2 Knipkammen groot en klein  I knipschaar  I kleine modeleerschaar  I razor mes  I verdeelklemmen  I Denman Brush  I fohn I waterspuitje

Hoe gaat deze dag eruit zien?

Wil je meer weten over het verzorgen I stylen I en knippen van de laatste herentrends?

Dan is de training van een vakkundige BARBIER Reinier Kahle, zeker aan te bevelen. Je gaat van classy cuts naar trendy cuts. Wist je trouwens dat het aantal heren kapsalon bezoeken nog steeds toeneemt. Grijp daarom je kans en speel hier gelijk op in.

Ontdek de jarenlange passie en ervaring van gedreven BARBIER REINIER. Leer vandaag je knipvaardigheden perfectioneren en werk jij al met het merk REUZEL dan leer je ook nog de puntjes op de i qua product keuzes maken. Ken je het merk nog niet dan biedt deze dag heel veel inspiratie voor nieuwe mogelijkheden.

Wil jij je je barberskills nog méér professioneel uitvoeren, schrijf je dan meteen in.

Jouw investering:  € 175 excl. btw, inclusief een héérlijke lunch, een HHS Goodiebag en een deelnamecertificaat, indien je model mee luncht, betaal je een kleine toeslag van € 10 op de investeringsprijs, geef dit aan bij inschrijving.

Aanmelden: www.happyhairservice.nl of bij je rayonmanager.

Voorwaarden:: Annuleren van de cursus is mogelijk tot 3 weken vóór aanvang van de cursus. Voor annuleringen, om wat voor reden (bijv. ziekte) die later plaatsvinden kunnen wij door de gemaakte kosten etc. helaas GEEN restitutie verlenen.