Training: HAIR UPDO & TEXTURIZING

Educator: Kelly Baron

Wanneer: Maandag 13 Mei 2024

Start: 10.00 tot 15.30 uur

Model : NEE, Hands on Dolhead, Mannequin Blond Human Hair (in bruikleen van Kelly Baron)

Wat neem je mee:

Puntkam & Borstels I Krultang I Fohn I Crimper (wafeltang) Beschermmat om je tang op te plaatsen.

Wij zorgen voor:

Dolhead I stylingproducten I schuif- en steekspeldjes I elastiekjes.

Hoe gaat deze dag eruit zien?

Kelly Baron gaat je alle UPDO’S lerenmaken met TEXTUUR,Kelly is bevlogen en heeft de Dutch Wedding Award 16/17 gewonnen als beste Bruidshairstylist en Bruidsvisagiste deze kroon heeft zij bij haar naam staan, nu exclusief bij HAPPYHAIRSERVICE.

Kelly leert hoe je het verschil maakt tussen een easy going opsteekkapsel en een spectaculair bruidskapsel. Not done dat een bruidsgast rondloopt met een look a like kapsel als dat van jouw bruid zelf, wie weet heeft de bruidsgast misschien maar een derde van de prijs van jouw bruid afgerekend en dat is precies wat ook vandaag centraal staat! 

Een interactieve training waarbij Kelly je alle handvatten leert om de juiste fundering te leggen en te kiezen voor een perfect, stevig partykapsel, wat je leert is direct toepasbaar.

Wees er snel bij want juist deze succesvolle training zit snel vol

Jouw investering:  € 299 excl. btw, inclusief een héérlijke lunch, een HHS goodiebag en een deelnamecertificaat (dolhead in bruikleen en blijft bij HHS)

Aanmelden: www.happyhairservice.nl of bij je rayonmanager

Voorwaarden:: Annuleren van de cursus is mogelijk tot 3 weken vóór aanvang van de cursus. Voor annuleringen, om wat voor reden (bijv. ziekte) die later plaatsvinden kunnen wij door de gemaakte kosten etc. helaas GEEN restitutie verlenen.