Training:  Fading Technieken – Men’s Only

Educator: Reinier Kahle

Wanneer: Maandag 27 Mei 2024

Start: 10.00 tot 16.00  uur

Model : JA

Wat neem je mee:

Tondeuse groot en klein met opzetstukken I waterspuitje I

Knipkammen groot en klein I knipschaar I kleine modeleerschaar  I razor mes  I  verdeelklemmen  I  Denman Brush I  föhn

Hoe gaat deze dag eruit zien?

Je gaat DE perfecte fade leren zetten!

De training van Reinier Kahle, een echte BARBIER met passie, is speciaal in ons haireducation programma geselecteerd.

In deze kleine groep krijg je optimaal aandacht, de training is HANDS ON, je gaat zelf met de tondeuse DE perfecte fade zetten

Met de tips en tricks van Reinier leer je perfectioneren en je vaardigheden te verbeteren. Dit geeft zelfvertrouwen, je kan met tondeuse en razor mes in de hand direct aan de slag om het mooiste resultaat neer te zetten. Werk je al met het merk REUZEL dan leer je vandaag de puntjes op de i qua product keuze, ken je het merk nog niet dan biedt deze dag heel veel inspiratie.

Het is fijn als je al enige ervaring hebt in faden maar dit is niet noodzakelijk, ook als je een Pro in faden bent, is deze training het meer dan waard.

 Wil jij ook je heren skills naar een hoger niveau tillen, meld je dan nu aan.

Jouw investering: € 175 excl. btw, inclusief een héérlijke lunch, een HHS Goodiebag en een deelnamecertificaat, indien je model mee luncht, betaal je een kleine toeslag van € 10 op de investeringsprijs, geef dit aan bij inschrijving.

Aanmelden: www.happyhairservice.nl of bij je rayonmanager.

Voorwaarden:: Annuleren van de cursus is mogelijk tot 3 weken vóór aanvang van de cursus. Voor annuleringen, om wat voor reden (bijv. ziekte) die later plaatsvinden kunnen wij door de gemaakte kosten etc. helaas GEEN restitutie verlenen.