Wie is Floor Kleyne?

Floor Kleyne is een working mom en als bevlogen hairstylist altijd op zoek naar creativiteit en een rafeltje humor. In haar werk “flirt” ze graag met catwalk tends, maar een fijne (kleurrijke) signature look schuwt ze ze zeker niet en dan het liefst 1 die je aan mag raken.

In de toekomst ziet ze voor het haar een grotere rol binnen de uitstraling van een vrouw. Geen ander uiterlijk kenmerk heeft immers zo’n machtig vermogen tot veranderen en uiten.

Omdat ze van kiezen de kriebels krijgt, draagt ze verschillende petten…van hairstylist voor magazines en (inter)nationale (mode)shows (voor o.a. Gucci, Viktor & Rolf en Kanye West) en events als Coachella, trainer en coach van menig kapper in Nederland en over de grens, spreker op (beauty)events, consultant voor (inter)nationale bedrijven als o.a. Rob Peetoom en Maria Nila en als “hairexpert” in nationale magazines als Elle, Marie Claire en Glamour, spokesperson voor merken als o.a. L’oreal (was o.a. 1 van de gezichten van campagne “Ode aan haar”, naast o.a. Doutzen Kroes, Coty en Henkel en knutselen aan het haar van o.a. Anna Nooshin, Eva Jinek, Anna Drijver, Kalvijn, Britt Dekker en anderen.