Vitality’s – Kennis Level 2

Educator: Jonette van Leeuwen & Monique de Vries

Wanneer: 3 juni I 7 oktober 2024 

Start: 10.00 – 16.00 uur

Model:  NEE, er wordt gewerkt op een dollhead, deze wordt door ons beschikbaar gesteld en mag je na afloop van de cursus meenemen naar huis.

Wat neem je mee?

Puntkam  I platte klemmen  I verdeelklemmen I pennenborstel föhnborstels I föhn  I waterspuitje.

Hoe gaat deze dag eruit zien?

RISE & SHINE

Met gepaste trots nemen Jonette & Monique jullie mee naar een nieuwe dimensie in kleur met het Merk Vitality’s deze interactieve dag is bestemd voor kappers die al eerder Level 1 hebben gevolgd.

Note: Heb je Level 1 nog niet gevolgt is deelname aan Level 2 NIET mogelijk.

Alles wat met Vitality’s te maken heeft, wordt tijdens deze training naar een hoger niveau gebracht. Verder zal er aandacht besteed worden hoe jij kan inspelen op de laatste kleurtrends.

Zo kan je er voor kiezen om je bestaande behandelingen met Vitality’s te perfectioneren of je gaat compleet voor iets nieuws, alles is mogelijk, niets is te gek want indien nodig kan je de techniek zelf oefenen Hands on op een dolhead.

Wist je dat Vitality’s Hair Color Plus een kleuring is die vrij is van ammoniak met een aangename geur en ontwikkeld is voor de meest gave FASHION kleureffects voor de klant van nu.

Oneindige mogelijkheden voor professionals, stilstand is achteruitgang. Investeer & leer, pak nu je kans en schrijf je vandaag nog in.

Jouw investering:  € 199 excl. btw, inclusief een héérlijke lunch, een HHS Goodiebag

Voorwaarden:: Annuleren van de cursus is mogelijk tot 3 weken vóór aanvang van de cursus. Voor annuleringen, om wat voor reden (bijv. ziekte) die later plaatsvinden kunnen wij door de gemaakte kosten etc. helaas GEEN restitutie verlenen.