Training: The world of styling

Educator: Funda Sen

Wanneer: Maandag 24 Juni 2024

Start: 10.00 tot 12.30 en 13.30 -16.00 uur  ( 2 sessies )

Model: JA max. schouderlengte ( niet op 1 lengte a.u.b.)

Wat neem je mee?

Puntkam  I platte klemmen  I verdeelklemmen I pennenborstel minimaal 3 verschillende maten föhnborstels I föhn inclusief blaasmondstuk I waterspuitje.

Hoe gaat deze dag eruit zien?

Funda heeft enorm veel ervaring met föhnen en stylen. Zo heeft zij haar eigen föhntechniek ontwikkeld die zij graag overdraagt aan jou. Wil je als de beste, als een echte MASTER kunnen föhnen?

Ga jij voor BIG BOUNCY HAIR met een perfect styling resultaat, veel glans en een lange houdbaarheid, boek dan meteen deze training.

Ook leer je hoe je krul, kroes en weerbarstig haar “SUPERGLAD” en strak kan polijsten vanuit een goede basis.

Je krijgt zoveel tips & trucs, zo ook hoe je het haar kan preppen en je föhntijd per klant kan verkorten, hoe fijn is dat.

Funda haar speciality is kruinen en donshaar in het frame van het gezicht toch mooi geföhnd krijgen, maak gebruik van haar kennis.

And last but not least PUMP UP THE VOLUME, een speciale techniek voor een golvende resultaat ( Tangeffect)

Na het volgen van deze workshop/training heb je méér inzicht in professioneel föhnen met opnieuw inspiratie voor je klant. De föhntechnieken van Funda zijn toepasbaar op alle soorten haar.

Jouw investering:  € 125,- excl. btw, inclusief, een HHS Goodiebag en een deelnamecertificaat.

Aanmelden: www.happyhairservice.nl of bij je rayonmanager

Voorwaarden:: Annuleren van de cursus is mogelijk tot 3 weken vóór aanvang van de cursus. Voor annuleringen, om wat voor reden (bijv. ziekte) die later plaatsvinden kunnen wij door de gemaakte kosten etc. helaas GEEN restitutie verlenen.