The Maria Nila Experience

Wil jij jezelf omvormen tot een echte Maria Nila expert? Tijdens deze experience leggen we uit waarom Maria Nila zo bijzonder en van belang voor onze toekomst is. Daarna ga je aan de slag met de Bleach Collection en Colour Refresh om jouw creatieve geest te inspireren!

Wie is Petra Sonneveld?

Zij is 30 jaar salonondernemer en daarnaast al 15 jaar succesvol als Educator & Kapperscoach.

Petra is trendsettend, creatief en houd van vernieuwing, zij richt zich op een duurzame toekomst  en ontwikkelt haar eigen nieuwe creatieve totaalconcept voor de kappersbranche. 

Zij heeft als passie om het beste in jouw nog méér te versterken, zodat jij je ook nu in deze tijd, kan blijven onderscheiden, dit kan individueel als ook in teamverband.

Petra geeft je de juiste handvaten om je color skills te ontwikkelen.

Details

Tijdens deze kleurrijke training neemt Petra je mee door de innovatieve wereld van Maria Nila. 

Je leert alle kernwaarden van dit mooie merk, maar ook hoe je méér omzet kan genereren door “nieuwe” kleurmethodes aan te bieden. Petra gaat dieper in op alle belangrijke verkooppunten zodat je precies weet wat Maria Nila toevoegt aan jouw salon.

Maria Nila is veel meer dan een haarverzorgingsmerk, vooruitstrevend met haar diverse projecten waaronder het dierenwelzijn in “the Friendly Year” 

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

De training start met theorie, je leert werken met the Bleach Collection en het Colour Refresh palet.

Je gaat op een verantwoorde manier te werk, zodat de kwaliteit van het haar “gezond” kan blijven!

Na een heerlijke vegan lunch , ga je natuurlijk ook zelf aan de slag, met diverse bleach technieken, waaronder money piece, face framing, color melting en/of free hand painting colors. Ervaar de nieuwe eindeloze mogelijkheden Met Maria Nila kleuren en verzorgen tegelijk!