De Herenkapper Academy

In 2022 zullen de educators van de Herenkapper Academy in Apeldoorn diverse trainingen verzorgen in onze educatieruimte in Rotterdam. De Herenkapper Academy biedt een breed educatieprogramma gericht op het herenvak. De Herenkapper Academy is gestart in 2018 en in januari 2020 zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie in Apeldoorn. Hun trainingen zijn opgebouwd uit een theoriegedeelte in de ochtend en een praktijkgedeelte in de middag. Voor deze trainingen dient u zelf een model mee te brengen.

Dit voorjaar bieden wij 3 trainingen aan, scroll naar beneden voor meer informatie.

Fade Cursus

Een goede fade zetten, hoe doe je dat nou precies? Of je nou net nieuw bent in het vak of al jarenlang meedraait, een mooie fade zetten is een pittige klus. Je ziet de allermooiste foto’s voorbij komen op instagram en denkt: Hoe dan? Wij leren je stapgewijs aan de hand van een video presentatie en een ‘live’ demonstratie hoe jij de beste basis legt voor een goede fade. Vervolgens mag je zelf aan de slag gaan op je eigen model en staan onze trainers voor je klaar om je stap voor stap te helpen. Kun je al wel faden, maar denk je dat je niveau nog hoger kan tillen? Ook dan is deze cursus zeer geschikt voor jou!

Model
Voor deze cursus dien je zelf een model mee te brengen. Je model mag vanaf de aanvang van de cursus aanwezig zijn, uiterlijk om 12:30. Voor je model is geen lunch gereserveerd.

Wanneer
Maandag 20 juni
10:00 – 15:00

Kosten
De prijs voor deelname aan deze cursus is €145,- per cursist.
Koffie en thee zijn inbegrepen, er is een lunch gereserveerd

Beard & Shave cursus

Een lange volle baard, of strak en kort getrimd? Een mooie baard is tijdloos en om die reden zal de vraag hierom vanuit klanten altijd blijven. Maar hoe zet je die strakke lijnen? Hoe laat je een baard mooi vol lijken en waar hou je rekening mee tijdens het knippen van een baard? Kom het leren tijdens deze cursus. We doen alle tips en tricks uit de doeken en laten je kennis maken met het open mes. Ook zullen we tijd besteden aan productadvies voor de baard. Kortom, dit is dé cursus bij uitstek om het aanbod in jouw salon compleet te maken!

Model
Voor deze cursus dien je zelf een model mee te brengen. Je model mag vanaf de aanvang van de cursus aanwezig zijn, uiterlijk om 12:30. Voor je model is geen lunch gereserveerd.

Wanneer
Maandag 28 maart 2022
10:00 – 15:00

Kosten
De prijs voor deelname aan deze cursus is €105,- per cursist.
Koffie en thee zijn inbegrepen, er is een lunch gereserveerd

Werkmaterialen
Voor deze training dien je je eigen werkmaterialen mee te nemen. je ontvangt per e-mail een aparte materiaallijst.
Tijdens de training worden er producten van DUPP Hair & Reuzel ter beschikking gesteld.

Let op, het is alleen mogelijk om via onze website de cursus te boeken, dit kan niet telefonisch.