Curls & Communication – Peter Brouwer

Top Hairstylist Peter Brouwer geeft zijn visie op het knippen van krullend haar en het belang van het communiceren met je klant. Hij is eigenaar van Peter Brouwer Hair in Rotterdam en benadert de knip- en communicatietechnieken dus vanuit de praktijk. Door zijn jarenlange ervaring als trainer voor de diverse labels weet Peter zijn cursisten altijd te motiveren.

In de ochtend zal Peter uitleggen hoe je als kapper met je klant dient te communiceren vóórdat je met de behandeling begint. Het bespreken van de wensen en verwachtingen is belangrijk voor het uiteindelijke resultaat en de tevredenheid bij de klant. Peter bespreekt de tips & tricks van het communiceren. Aansluitend zal Peter op een live model de kniptechnieken tonen in krullend haar. Tijdens deze demo laat hij zich letterlijk van dichtbij op de vingers kijken. Als cursist hoef je dus niks te missen en kun je met al je vragen terecht.

Na de lunch gaan de cursisten, die blijven voor de workshop, werken op hun eigen model en zal Peter als coach een ieder bijstaan tot het gewenste resultaat is bereikt. De keuze voor je eigen model is uiteraard mede bepalend voor de kwaliteit van het eindresultaat. Oftewel, zorg voor een goed model, bij voorkeur met minimaal halflang haar met krullen.

Wanneer?
Maandag 25 oktober, maandag 1 november & maandag 22 november
Ochtend Look & Learn – 10:00 – 12:30
Dag workshop – 10:00 – 16:00

Model
Indien u zich inschrijft voor de workshop dient u zelf een model te regelen. In verband met de corona maatregelen verzoeken wij uw model om tussen 13:00 en 13:30 aanwezig te zijn. Uw model is uiteraard mede bepalend voor het eindresultaat. Bij voorkeur heeft uw model minimaal halflang haar met krullen.

Let op, het is alleen mogelijk om via onze website uw cursus te boeken, dit kan niet telefonisch.